topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Hét végén ünnepelte születésnapját, a ValMar duó népszerű énekese, Marics Peti. Közösségi oldalán osztott meg néhány felvételt a születésnapi köszöntésekről.

Bár még csak a 27. életévét töltötte be október elsején Marics Peti, valószínűleg már nem sok mindenkinek kell őt bemutatni. A ValMar nevű együttessel, Valkusz Milán társaságában elképesztő népszerűségre tettek szert az utóbbi pár évben. Nemcsak a híres hazai színpadokra kaptak meghívást – a hírek szerint a zenekar hamarosan az Arénában tartja meg eddigi legnagyobb koncertjét –, de számos tévéműsorban is láthattuk már őket. Hamarosan zenei tehetsége mellett tánctudását is bizonyítja majd a szülinapos énekes, Marics Peti a Dancing with the Starsra készül már gőzerővel.

Marics Peti születésnapja alkalmából több Instagram-történetet is megosztott, megmutatta, hogyan ünnepel. Elsőként egy olyan felvételt tett közzé, amelyen a magasba dobálják őt.

Majd egy pár órával később előkerült a szülinapi tortája is: nem is akármilyen édességet kapott. Aki régóta követi már az énekes közösségi oldalait, tudhatja, hogy Peti nagy foci drukker, így a szülinapi tortáját is kedvenc focicsapata ihlette.

A fotón közzétett szöveg szerint az énekes a szülinapi hétvégéjét is nagyon eseménydúson tölti, ugyanis kiemelte, hogy már 3 napja nagy rohanásban van, így a köszöntések is alig van ideje válaszolni.

Forrás: Blikk

Fotó: Marics Peti Instagram

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva