topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

A napokban ünnepli a 73. születésnapját Karda Bea. Ám a legendás énekesnő elárulta, nem ezt a napot tartja az igazi születésnapjának, hanem egy másik, nagyon meghatározó dátumot.

„Ha a tükörbe nézek, nem egy hetedik x-en túli nő néz vissza rám. Ma is tele vagyok energiával, és ezt az energiát még át tudom adni a közönségnek. Most hétvégén is ezer kilométert pakoltunk az autóba a férjemmel, és bár elfáradtam, fantasztikus fogadtatásban volt részem mindegyik helyszínen” – kezdte a Borsnak a szülinapos énekesnő.

„Valójában nem tudok mit kezdeni a korommal. Elfogadom, de nem foglalkozom vele. Bevallom, csak onnan tudtam, hogy ma van, hogy özönleni kezdtek az üzenetek, amikor reggel bekapcsoltam a telefonom. Ez persze, jólesik. Buli nem lesz, csak szűk családi körben leszünk este, ami így tökéletes. Legközelebb a hetvenötödiken tartok majd valami igazán nagy partit” – tette hozzá.

„Tulajdonképpen csak hároméves vagyok, és bár biztosan vannak olyanok, akik ezen nevetnek, viszont akik szembenéztek a rákkal és győztek, pontosan tudják, miről beszélek. Az új születésnapom január első napjaira esik, hiszen aznap kaptam meg a leleteket arról, hogy tünetmentes vagyok. Ez persze, egy élethosszig tartó küzdelem, és januárban egy-egy megismételt vizsgálat is csak azt mutatja, hogy újabb csatát nyertem. Idén harmadszor nyugtatott meg az orvosom, és bízom benne, hogy mostantól már csak jó híreket kapok”.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva