topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Bár az énekesnő és a férje, Robi 33 éve vannak együtt, még mindig nagyon szeretik egymást.

Erika a hosszú kapcsolat titkairól is beszélt a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában.

„33 évvel ezelőtt összehozott minket a jó sorsunk. Akkor már évek óta ismertük egymást, de fel kellett nőnie ennek a fiúnak hozzám, hiszen az a 6 év korkülönbség még mindig ott van, még akkor is, ha 33 éve tart. Nekünk is vannak rossz napjaink, vannak viták, azt gondolom, hogy egészen más jellegű problémáink vannak most, mint az elején. Ezek azért vannak, hogy az ember megoldja. Nem lehet minden rózsaszín ködben úszó, mert az nem lenne igazi” – magyarázta Erika.

Az énekesnő arról is mesélt, hogy például a klimax is próbára tehet egy házasságot, amiről ő – sokakkal ellentétben – nyíltan beszél.

A nők azért kezelik tabu témaként a menopauzát, mert borzasztó módon el tud torzítani az időszak, engem hihetetlenül

– kezdte Erika, akit elsősorban testileg változtatott meg a menopauza.

„Lelkileg amiatt, mert van egy külső, amit produkál egy nő a menopauza alatt; főleg egy olyan nő, mint én, aki mindig is próbáltam odafigyelni magamra, az a fajta egoizmus mindig bennem volt, ami színpadi emberként kell, hogy kiálljon a színpadra, és azt akarod, hogy nézzenek. Fontos volt a külső, és ha a külső torzul és csúnyul, azt nem annyira szereti az ember. Lelkileg azért nem volt akkora trauma nekem, mert volt és van mellettem egy férfi, aki nyomta – valahol érezte, hogy szükségem van rá –, hogy teljesen mindegy, mi történik veled, te így is szép vagy” – vallotta be Erika, aki kapcsolatuk titkairól is beszélt.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Fotó : Palikék Világa

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva