topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Bár közösségi oldalaikon nem osztanak meg közös képeket, nem titkolják, hogy együtt utaztak, ugyanabból az étteremből Anita és Viktor is bejelentkezett.

Együtt ünneplik az énekes születésnapját. Ez egy újabb lépés a békülés felé?

Noha nemrég a válás szélére sodródott Király Viktor és felesége kapcsolata, úgy tűnik, a házaspár két tagja ismét közelebb került egymáshoz. Az énekes és Anita ugyanis kettesben utaztak Törökországba, hogy a kapcsolatukat rendezzék és úgy tűnik, jó úton haladnak, hiszen a közösségi oldalaikra feltöltött fotóik alapján mindketten kimondottan boldogok.

A házaspár nemrég együtt vacsorázott, a napokban pedig Törökországba utaztak kettesben, hogy ott ünnepeljék az énekes 39. születésnapját. Közösségi oldalaikat elárasztják a fotók, és ugyan egy 24 órán át látható Instagram-történetet leszámítva közös képek nem kerülnek fel az internetre, egyáltalán nem titkolják, hogy együtt vannak és hogy remekül érzik magukat.. Kerestük a pár tagjait, hogy a közös kiruccanás azt jelenti-e, hogy végre ismét minden rendben közöttük, ám megkeresésünkre csak Anita reagált.

 

 

 

 

A rajongók nagyon drukkolnak a házaspárnak, az Isztambulból posztolt fotók alatt sorra érkeznek a reménykedő hozzászólások: 

Forrás: Blikk

Megjelenítő fotó: TV2

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva