topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Párosuk szokatlan, akár még meghökkentő is, de ahogy mondják, pont ettől olyan izgalmas.

Az első pillanatban nyilvánvalóvá vált, hogy megvan köztük a kémia. Gregor Bernadett és Varga Viktor január óta próbálnak, egy közös estre készülnek, aminek április 13-án lesz a bemutatója a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban. Ugyanakkor, ha akár fél éve megkérdezik tőlük, hogy ők ketten valaha is egy hullámhosszra kerülnek, valószínűleg nemmel válaszoltak volna. Pedig... 

– Mi ketten két különböző világ vagyunk – kezdi a Best magazinnak Gregor Berni, aki nem tagadja, hogy igazi csodabogárnak tartja a harmincöt éves énekest. – De abszolút a jó értelemben! (...) Finoman szólva is tűz és víz vagyunk. De mivel szeretem a kihívásokat, azt mondtam, legyen. Viktor is rábólintott, egy találkát rögvest egy háromórás próba követett – folytatta a színésznő a kezdetekről.  – Ő a legendás nő! Tehetséges, a nevére felkapják emberek a fejüket.

Emellett világ életében vonzó volt. Vannak is 'élményeim' vele.

Az elsőre tisztán emlékszem, tini voltam, és apukám szekrényének titkos felső polcán leltem rá arra a címlaplapra, amin ő szerepelt... Ezt neki is elmondtam az első találkozásunkkor, és noha erősen fogalmaztam, láthatóan nem vette rossz néven – mondja Viktor nevetve. – Na például ez is hűen tükrözi azt, hogy mi várhatü a Meztelen igazságtól.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva