topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Besokallt Varga Viktor. Az énekes közel egy éve jurtában él, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy az általa korábban vásárolt családi házát lakhatóvá tegye.

A felújítással azonban nemigen halad.  Mint arról korábban beszámoltunk, a szombaton tomboló szélvihar hatalmas károkat okozott Viktornak. Az énekes házáról ugyanis levitte a tetőt. A történtekről most a Blikknek mesélt. 

– Ahol én lakom, ott egyébként is mindig szelesebb az idő a hegyek miatt, de most szombaton hatalmas volt vihar tombolt. Nyolcvan-kilencven kilométeres széllökések voltak. A házon lévő tető egyébként is ideiglenes volt, édesapámmal tettük fel. A telet kibírta, de ezt az időt már nem. Épp nem voltam otthon, amikor ezt történt, a szomszéd küldte a fotót azzal, hogy az ő fáján landolt a tetőm. Azonnal rohantam haza – kezdte Viktor  Viktor felmérte a károkat, s nagyon maga alá került. Az utóbbi egy évben ugyanis folyamatosan a házon dolgozik, de úgy érzi, nem jut egyről a kettőre.

Varga Viktornak az édesapja és a barátai segítettek visszarakni a tetőt

– Szombaton mély depresszióba estem, elegem van abból, hogy sehogy se haladok a házzal, mindig jön valami probléma, ami miatt minden borul. Másnap reggel azonban jött édesapám és az egyik barátom is a brigádjával, hogy együtt megcsináljuk a tetőt. Én soha senkitől nem kérek segítséget, legfeljebb az apámtól, de nagyon jólesett, hogy most volt még néhány szorgos kéz. Két óra alatt visszaraktuk a tetőt, és ezzel a rosszkedvem is elillant. Tényleg olyan dolgok történnek meg velem, ami senki mással –nevetett fel Viktor.

Forrás: Blikk

 

 

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva