topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Singh Viki hiába töltötte le a legnépszerűbb társkereső alkalmazást, most úgy döntött, hogy egy darabig nem keres senkit maga mellé.

Singh Viki a nyáron úgy döntött, itt az ideje annak, hogy maga mögött hagyja a múltat, és úgy érezte, készen áll egy új szerelemre. Az énekesnő elárulta, hogy nem szeretné elkapkodni a párválasztást, de azért biztos, ami biztos, regisztrálta magát az egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazásra.

Azóta viszont teljesen máshogy gondol a társkeresésre, és nemrég úgy határozott: most nem keres maga mellé szerelmet.

Egy hónapja nem léptem már fel körülbelül. Nem történt semmi érdekes, se pozitív, se negatív. Egyszerűen most egy másik stádiumában vagyok a hétköznapjaimnak. Úgy döntöttem, hogy egy ideig most szüneteltetem a Tinderezést, a pasizást, meg úgy összességében a szociális életet. Egyfajta alkotói nomádságba vonultam, hogy teljes mértékben a dalaimra tudjak koncentrálni. Sok volt most körülöttem minden, és szükségem van egy kis nyugalomra. A hatótávolságom az most már csak nagyjából a lakásom és a próbaterem közötti útvonal, és azt is leginkább elektromos rollerrel teszem meg, addig sem kell felszállnom a tömegközlekedésre nyilatkozta Viki a párkereséssel kapcsolatban a Borsnak.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva