topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Nem várt nehézségekbe ütközött Bebe házfelújítása, de sikerült megoldania mindent. Az énekes az év elején nagy fába vágta a fejszéjét, az otthona renoválásába kezdett.

Azonban be kellett látnia, hogy ez egyedül nem megy neki, így szakemberek segítségét, sőt kölcsönt is kérnie kellett.

– Sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez nem olyan egyszerű, mint ahogy a videókban látom. De nem okozott gondot ezt belátni, inkább hanyatt dőltem és lassan élvezhetem a végeredményt. Még néhány napnyi munka van hátra, de nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan kész lesz – árulta el a Back II Black egykori énekese.  Bebe még a pandémia kezdete előtt szerette volna felújítani az otthonát, ám fel kellett élnie a tartalékait, így csak most tudott sort keríteni a projektre. A kétkezi munkájával pénzt szeretett volna spórolni, így viszont kellett egy B terv.

Kölcsön is kértem pénzt, de ez van. Muszáj volt, mert ki tudja, mi lesz. Azt tapasztaltam, hogy már nem is az a probléma, hogy drága az építőanyag, hanem hogy nincs. Inkább árubeszerző voltam, mint építőmunkás. Mázlim volt, hogy olyan csapatot sikerült összeszednem, akik generálkivitelezők. Mondtam nekik, hogy még ezt is, meg azt is meg kellene csinálni, bólogattak, és másnap nekiláttak. Tetőtől a pincéig – újságolta lelkesen Bebe.

Az énekes a felújítás kellős közepén is gőzerővel dolgozott, így voltak és vannak apró kellemetlenségek, amik még megoldásra várnak.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva