topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Vascsák Kitti még csupán 17 éves, de a Top Model of the World világverseny nyolcadik helyét tudhatja magáénak. A fiatal lány üzleti jogásznak készül. Azt hirdeti, a tanultság és a szépség összeegyeztethető. A Magyarok Világszépe Verseny első udvarhölgye lettél. Úgy gondolom, a második hely mindig kettős érzést vált ki. Egyrészt hatalmas öröm, másrészt ott van az emberben, hogy épp hogy lecsúszott az elsőről. Te is így élted ezt meg?

– A Magyarok Világszépe volt az első szépségversenyem, ami nagyon sok élményt nyújtott a számomra, és rengeteg tapasztalatot szereztem azon tábor során, aminek Orosháza biztosította a helyszínt. 17 éves voltam, mikor elnyertem az első udvarhölgy címét, és hihetetlenül boldog voltam az eredmény miatt, mivel ezáltal úgy gondoltam, kezdetét veheti végre a várva várt karrierem modellként. Mindezek után nagy örömömre kaptam a hírt Fásy Ádámtól, hogy nekem adja meg a lehetőséget a világversenyre való kiutazásra, a Top Model of the Worldre, aminek felkészítő tábora 2020. január 12-én indult a csodás Afrikában, Egyiptomban.

Mi volt a legemlékezetesebb és legboldogabb pillanat az egyiptomi Top Model of the World versenyen? Hogyan sikerült?

– Az egész egy hatalmas élmény volt számomra, kezdve a sok új ember megismerésével, akik mind más nyelven beszéltek és más-más kultúrát szoktak meg. Ezt követve a komoly, összeszedett, valamint precíz viselkedésforma felvétele, ami természetesen minden munkához, így ehhez is elengedhetetlen, hiszen a jó teljesítményhez a maximális odafigyelés feltétel. A szervezők nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, van közülük olyan, akivel a mai napig jó kapcsolatot ápolunk. Ugyanígy a lányokkal, az egykori versenytársaimmal is gyakran beszélünk, úgyhogy mondhatni életre szóló nemzetközi barátságok születtek a versenynek köszönhetően. Az is sokat segített a versenyzés során, hogy Fásy Ádám is kiutazott hozzám, tanácsokkal látott el, ami hozzásegített, hogy ötven nemzet lányaiból bekerüljek a Top 15-be és ezen belül a nyolcadik helyen végezzek életem első világversenyén tinédzserként, 17 évesen. Ezen kívül rengeteg programon vettünk részt, – hasonlóan mint Orosházán – itt is nagyon családias volt a hangulat. Jártunk Luxorban, ahol hajón biztosították a szállásunkat, meglátogattuk a luxori templomokat, végigjártuk a Sunrise összes luxusszállodáját és tevegeltünk is. Egyébként is a szívem csücske volt Egyiptom, de most sikerült még jobban elvarázsolnia! Eddig háromszor jártam a piramisok hazájában, de ezen csodás élmények után még biztosan visszatérek!

Milyen élményeket szereztél Orosházán? Mi tetszett a városban a legjobban?

– Orosháza olyan volt számomra, mintha egy mesekönyvet lapozgatva elképzelnék egy kis csodavárost, amiben gyönyörű zöld a környezet, csiripelnek a madarak, a Nap hét ágra süt és minden ember tündérien kedves és segítőkész. Imádtam a város nyugodtságát, csendjét, nagyon jó volt kikapcsolódni a próbák után, úgy gondolom, csodás helyszín ez egy verseny számára. Rengeteg látnivaló van a városban. Az én személyes kedvencem a főtéren elhelyezkedő üveg körtefa volt, mivel még sehol nem láttam ilyet. Volt szerencsém a világ számos kontinensén járni, az életem az utazás, de hasonlóval még nem találkoztam. Meglátogathattuk Gyopárosfürdőt is, aminek nagyon örültem, mert szeretek kikapcsolódni a gyógyvízben. Fát is ültettünk a fürdő területén, ami szintén örömmel töltött el, mivel a környezet védése és megóvása prioritás számomra. Ezenfelül betekintést nyertünk, hogyan is készülnek különféle tészták, és mi is kipróbálhattuk magunkat ebben. A helyi sportegyesületben is jártunk, ahol különféle sportágakat mutattak be nekünk. Csodás élményekben volt részem Orosházán, remélem még lesz alkalmam visszatérni.

Milyen céljaid vannak a közeljövőt tekintve?

– A közel és távoli jövőben is mindenképp ezen a pályán szeretnék érvényesülni, mivel azzal, hogy kijutottam egy világversenyre, a gyermekkori álmom vált valóra. Ezt innen is köszönöm Fásy Ádámnak, azt, hogy segített a céljaim elérésében és, hogy bizalmat szavazott nekem. Emellett a tanulás is nagyon fontos számomra. Célom, hogy nemzetközi üzleti jogász váljon belőlem. Úgy gondolom, hogy a tanultság és a szépség összeegyeztethető, és próbálom eszerint élni az életem, és hirdetni is ezt.

Jelentkezz te is a Magyarok Világszépe versenyre!

Ha szeretnél értékes nyereményekkel és egy életre szóló élményekkel gazdagodni, ha betöltötted a 17. életévedet, de nem vagy idősebb 27-nél, jelentkezz a http://magyarokvilagszepe.hu/jelentkezesi-lap.html oldalon

Bővebb információ és jelentkezés: www.magyarokvilagszepe.hu

A világból azon hölgyek jelentkezhetnek, akik igazoltan tudják bizonyítani magyar származásukat. Ennek megfelelően a versenyen részt vehet az anyaországon kívül bármely földrészen élő hölgy, aki tudja igazolni, hogy a felmenői között bizonyított a magyar származás.

Forrás: Oros Café

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva