topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

balazsklari megje01

A szállodájukat is bezárták, de nem küldtek el senkit.

Balázs Klárinak és Korda Györgynek is tele volt erre az évre a koncert naptára, de megértik, hogy a koronavírus járvány miatt elmaradnak a tömegrendezvények. Az énekes házaspár nem pánikol, de szigorúan betartják az óvintézkedéseket. Március közepétől önkéntes karanténba vonultak.

"Ha annyira betartanák mások is a szabályokat, mint mi, akkor gyorsan túl lennénk ezen az egészen" – mondja higgadtan az énekesnő. "Mi itthon vagyunk, jól vagyunk és elfoglaljuk magunkat. A kényszerpihenőt olyan dolgokra kell fordítani, amire a napi rohanásban nem volt idő."

Hogy telnek a napjaik?

"Mi soha nem unatkozunk, még a járvány alatt sem. Aki csak ül és gondolkozik és tervezi a jövőt, már az is egy alkotó feladat. Lehet hasznosan is eltölteni a sok szabadidőt és ezt a rendkívüli helyzetet el kell elfogadnunk. Míg reggel megfőzöm a kávénkat, addigra Gyurikám már elolvasta az aktuális híreket és azt megosztja velem. Mindennap friss, egészséges ebédet főzök. Nem csináltunk most nagy bevásárlást, mert nekünk mindig tele van a hűtőnk, nekem soha nincs leürülve a háztartás, mert mi egyébként sokat utazunk, és mindig gondoskodnom kell arról, hogy bármikor tudjak hova nyúlni. Nekem nincs időm mindennap elrohanni a zöldségeshez, a húsoshoz, az ilyen feladatok külön szervezést igényelnek a mi életünkben. Mélyhűtőben rengeteg nyers húsunk, zöldségünk van, de még többféle kenyerünk is le van fagyasztva. Miután elkészítem az ebédet, mindennap nagyon alaposan takarítok, fertőtlenítek. Gőzgépem van, amihez nem kell semmilyen fertőtlenítőszer. Mi nem megyünk ki a házból és be sem engedünk senkit, de így is fertőtlenítem még a kilincseket is. Az udvarra szoktunk kimenni a kutyáinkhoz, még a szálloda részünkre sem megyünk, hiszen most szüneteltetjük a vendégek fogadását. Az alkalmazottainkat is hazaküldtük, de nem szűnt meg ezzel a munkaviszonyuk."

További részleteket mesél a Kiskegyedben.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva