topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

blikkrapp megje02

Beszállt a Blikk rap kihívásba Fásy Ádám is. Elrappelte nekünk a Blikk Milla+Verda játékának szövegét, hogy megmutassa, hogyan is lehet megcsinálni azt, amiért olvasóink egyike egy Apple Watch-ot vihet haza.

Elindult a Blikk rap kihívás:
A feladat tehát:

1: Az alábbi videóban szereplő rapszöveget utánozva, készíts egy saját mini, maximum 30 másodperces videót. Figyelem: nem kell pont ugyanolyannak lennie a videónak, mint a reklámban, nyugodtan lehettek kreatívak!

2: A videót töltsd fel a saját Instagram-oldaladra és lásd el a #blikkrap hashtaggel február 17. és március 1. között. A hashtag fontos, mert az ott összegyűlő videók közül választunk ki ötöt. (Nincs Instagram-fiókod? Na, nem baj: ha így is játszani szeretnél az Apple Watch-ért, küldd el a videódat február 17. március 1. között az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ezek a videók is részt vesznek a játékban!)

3: A kiválasztott öt videó közül a blikk.hu olvasói szavazzák meg a legjobbat, amelynek gazdája egy menő Apple Watch-ot nyer. Maga a szavazás március 2-án indul és március 6-án zárul.

És akkor nézzük, hogy is csinálná ezt Fásy Ádám:

 

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva