topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

cseva megje02

MEEDHUPPARU — Élete legjobb nyaralásán van túl Csepregi Éva (66). A Neoton Família énekesnője a Maldív-szigeteken járt, amely azonnal rabul ejtette.

Korábban nem volt a bakancslistán ez a helyszín, Csepregi Éva ugyanis az aktív pihenés híve, de azonnal beleszeretett a kék tengerbe és a fehér homokos tengerpartba.

"Egy akkora szigeten voltunk, amelynek a tengerpartja körben 1800 méter és a szélessége mindössze hétszáz méter. De itt tényleg minden arra van kitalálva, hogy az ember pihenhessen és kikapcsolja a mindennapokat. Mi is ezt csináltuk, pihentünk, ettünk-ittunk, úsztunk abban a csodálatosan szép óceánban, és társasoztunk. Megtanítottuk például a pincéreknek az Activityt"

– mesélte nevetve az énekesnő, aki egy húszfős társasággal, köztük a fiával, Dáviddal és annak menyasszonyával, Dórával volt nyaralni.

Az énekesnő remekül érezte magát a tengerparton /Fotó: FACEBOOK

"Ez volt az én eljegyzési ajándékom nekik. Szeretek velük időt tölteni, nagyon jó humorú emberek, és élvezem a társaságukat. Még masszázsra is befizettem őket" – árulta el Csepregi Éva, akinek tényleg jól jött már a pihenés, hiszen évek óta nem nyaralt.

A Neoton Família sztárja azonnal be-leszeretett a türkiz-kék tengerbe és a fehér homokba /Fotó: Facebook

"Pár napra el szoktam lógni ugyan a horvát tengerpartra, de erre már nagy szükségünk volt, rengeteg a koncertünk, és idén is sok nagy projekt vár ránk, például októberben egy Aréna-buli."

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

 

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva